Altatódalt énekelt, miközben megfojtotta mind a három pici gyermekét

A 22 éves nő részletesen beszámolt tettéről a hatóságoknak - indítékát azonban homály fedi.
Kedden emeltek vádat az ellen az anya ellen, aki hétfő este egymás után mindhárom kisgyermekével végzett. Miközben megfojtotta őket, altatót énekelt a haldokló babáknak, mit sem törődve azzal, hogy a kicsik ütve-kapálózva próbáltak küzdeni az életükért.
Az arizonai Phoenixben élő Rachel Henry először egyéves lánya szájára és orrára tapasztotta a kezét, hogy ne kapjon levegőt. A kislány igyekezett védekezni, mindhiába. Eközben hároméves bátyja végig azt kiabálta, hogy ne! Az anya ezután elkezdte üldözni a lakásban a kisfiút, akit végül akkor ért utol, amikor két rokona hazaérkezett. Nekik azt mondta, lefekteti a gyerekeket - majd felment az emeletre, ahol végzett a fiúval, majd legfiatalabb, hét hónapos kislányával is. Ezután Henry úgy helyezte el a gyerekeket, mintha csak aludnának.
A hatóságokat az egyik rokon értesítette - számolt be az esetről a Daily Mail.
A 22 éves nő állítólag beszámolt a gyilkosságokról a hatóságoknak, tettét azonban nem indokolta meg. Az egyik rokon azonban arról számolt be a rendőröknek, hogy a nő egy ideje metamfetamin-függő volt, és alighanem ez vezetett a tragédiához. Emiatt állítólag korábban már rövidebb elvették tőle a gyerekeit.
Ennek azonban ellentmond, hogy korábbi lakóhelyén, Oklahomában a nőt megbízható, gondoskodó anyának ismerték meg. “Ő lenne az utolsó ember, akiről feltételezném, hogy árt a gyermekeinek. Valójában az én gyerekeimre is vigyázott. Soha nem vettem észre rajta semmiféle depressziót vagy dühöt, vagy ellenségességet a gyerekek vagy bárki más felé” - magyarázta a Fox10 csatornának egyik korábbi ismerőse, Anthony Repsher.
Rachel Henryre 3 millió dolláros óvadékot szabott ki a bíróság.
loading...

Megjegyzések