Heti 3-4 kilótól is megszabadulhatunk a káposztaleves-diétával. Így készítsd el!

A káposzta diéta az egyik leghatékonyabb fogyókúrás étrend, de csak akkor működik, ha betartjuk a szabályokat. Érdemes kipróbálni, hiszen nagyon sokan fogytak már az alábbi diéta segítségével.
A káposzta diétával heti 3-4 kilótól, és a felgyülemlett méreganyagoktól is megszabadulhatunk. Mivel nagyon magas a káposzta fehérje-, vitamin-, és ásványianyag tartalma, ezért a diéta ideje alatt a szervezetünk hozzájut az összes szükséges tápanyaghoz. Két hétig diétázzunk, majd tartsunk két hét szünetet, és ezután ismét folytathatjuk két hétig a kúrát.
A káposzta leveshez szükségünk lesz egy közepes fej káposztára, öt gerezd fokhagymára, öt kicsi hagymára, két paprikára, öt sárgarépára, zellerre, petrezselyemre, és három liter vízre. Tehetünk bele egy kevés borsot, és sót is.
Forraljuk a káposztát a vízben 25 percen keresztül, majd adjuk hozzá a darabokra vágott sárgarépát, hagymát, fokhagymát, zellert, és a csíkokra vágott paprikát. Forraljuk további húsz percet, majd a végén tegyük bele az apróra vágott petrezselyemzöldet. A leveshez kedvünk szerint más zöldségeket is adhatunk, például brokkolit vagy zöldbabot. Semmilyen zsiradékot, vagy olajat ne használjunk.
A káposzta leves diéta ideje alatt minden étkezéskor együnk meg egy tányérral a levesből. Ezenkívül fogyasszunk fehérjében gazdag ételeket, sok gyümölcsöt, de mellőzzük a cukrot, az alkoholt, az állati zsiradékot. Növényi zsiradékot nagyon kis mennyiségben fogyaszthatunk. Tejterméket naponta egyszer, csak zsírszegény változatban ehetünk.
A káposzta diéta azoknak is ajánlott, akik narancsbőrrel küzdenek, méregtelenít, és megszabadít a fölösleges testzsírtól.
loading...

Megjegyzések