Megkérdezte a fiútól, hogy miért hívta ki a rendőröket. Amikor EZT mutatta, a rendőr majdnem elsírta magát

A rendőr azonnal cselekedett!
Amikor a 13 éves fiú felhívta a rendőröket, aggodalom és kétségbeesés volt a hangjában. Azt mondta, hogy el akar menekülni otthonról.
A rendőr, aki válaszolt a hívásra, úgy döntött, hogy személyesen azonnal kimegy a helyszínre, hogy jobban felmérje a helyzet súlyosságát.
A rendőr leült a fiúval a lépcsőre, ahol elbeszélgettek, és megtudta, hogy a fiú anyukája leszidta, mert az idősebb testvérének a videójátékával játszott. Acerra rendőrtiszt hamar kiderítette, hogy a probléma ennél jóval komolyabb.
Amikor benézett a fiú szobájába, akkor látta, hogy nincsenek bent bútorok. Még egy ágy sem volt, amire lefekhet, a ruhái egy nagy szemeteszsákban a sarokban. A fiú elmagyarázta, hogy a családja nehéz napokat él meg, mert egy beteg rokon miatt el kellett költözzenek.
fotó: Youtube
Acerra azonnal munkához látott, és gyűjtést szervezett, hogy egy olyan otthont tudjon teremteni a fiúnak, amibe szívesen érkezik haza. Szerzett egy íróasztalt, játékokat, székeket, és mindenek előtt egy ágyat! Még a fiú testvére is kapott bútorokat, meg egy asztalhokit, amivel együtt játszhatnak.
fotó: GettyImages
A kisfiú könnyek között köszönte meg a rendőrnek a segítséget, és annyit mondott, hogy "most már nem fog fájni a hátam, amikor alszom."
Acerra pedig elmondta, hogy nem a nyilvánosság érdekli, hanem azért csinálta, mert ez volt a helyes dolog, amit tennie kellett.
loading...

Megjegyzések