„Na mi van nyanya?” Addig piszkálták a nénit a buszon, amíg sírva fakadt. De aztán megkapták amit érdemeltek

A 4 fiatal nem tudott sokáig nevetni a nénin, a sors kegyetlen bosszút állt rajtuk!
A 68 éves Karen nagyon nehéz időszakon ment keresztül, miután a férje eltávozott, a fia öngyilkos lett, ő pedig egyedül maradt. Ekkor találta meg 4 suhanc a buszon, akik kedvtelésből egész út alatt piszkálták, beszólogattak neki, bökdösték, stb... Kövérnek hívták, és azt mondták, hogy meg kéne ölnie magát. Ezt egészen addig, amíg Karen nem bírta tovább, és zokogásban tört ki. A fiatalok kinevették, és mivel az egész megalázást videóra vették, azt büszkén fel is tették az internetre, hagy lássa mindenki milyen kemény legények.
fotó: Youtube
Hamarosan több ezren osztották meg a felvételt, de egészen más okból, mint ahogy a 4 pimasz kölyök szerette volna. Az embereket mélységesen felháborította, amit a szerencsétlen idős asszonnyal tettek. „Az én anyukám/nagymamám is lehetett volna” - mondták!
fotó: Youtube
Volt egy fiatalember, akit egész életében zaklattak és kiközösítettek, és mélyebben átérezte a néni bánatát, mint a többiek. Ő cselekvésre szánta el magát. Elindított egy gyűjtést, hogy a nehéz sorsú hölgy elmehessen nyaralni, és kipihenni élete nehéz és fájó napjait. Meglepően sokan adományoztak pénzt, hiszen mindenki, aki látta a felvételt, mélységesen fel volt háborodva és együtt érzett a nővel.
Elképesztő módon több, mint 100 millió forintot gyűjtöttek össze! Karen ismét könnyekben tört ki, de ezúttal a meghatottságtól. Minden embernek köszönte a segítséget, és a sok-sok kedves és biztató szót, amit az elmúlt időkben kapott. A pénzt arra használta fel, hogy segítse azokat a szervezeteket, akik mások zaklatása, piszkálása és megkülönböztetése ellen küzdenek.
fotó: (Holy's BLog) http://blogs.rosebank.nsw.edu.au
És hogy mit kapott a négy rosszérzésű suhanc? Egy évre felfüggesztették őket az iskolából, 50 óra kötelező szociális munkát kaptak, és részt kell vegyenek egy programon, ahol éppen azért küzdenek, hogy az ilyen esetek ne fordulhassanak elő!
loading...

Megjegyzések