OLYAT TETTEK A HAJLÉKTALAN FÉRFIVAL, AMIN MINDENKI LEDÖBBENT!

Nem elég, hogy a legtöbb ember homokba dugja a fejét, és tudomást sem vesz a körülötte egyre csak fokozódó válsághelyzetről, de vannak, akik rossz embereket hibáztatnak, és ujjal mutogatnak...
A hajléktalanok azt hiszik, hogy a két fiatal nyakon akarja őket vízzel önteni! Meg fogsz lepődni, hogy mi hull ki a műanyag hordóból, hiszen olyat tesznek vele, amit senki más eddig!
Az adakozás öröme leírhatatlan érzéssel párosul, és az is jó benne, hogy nem csak annak tesz jót, aki ad, hanem annak is aki részesül a támogatásban, biztatásban.
Az alábbi videóban elsőre ránézésre azt gondolnánk, hogy két fiatal srác kiszolgáltatott hajléktalanokra akar ráijeszteni azzal, hogy hirtelen nyakon öntik őket egy nagy műanyag hordónyi vízzel.
De ez nem átverés, nem a hajléktalanok megvicceléséről szól.
Lance Stewart közösen egy barátjával azt eszelte ki, hogy egy nagy műanyag hordóval mennek ki az utcára, és azzal fognak ráijeszteni a hajléktalanokra, úgy téve, mintha le akarnák önteni őket vízzel.
Csakhogy a víz helyett a hordóban pénz volt, nem eláztatni akarták a fedél nélkül élőket, hanem így járultak hozzá, hogy könnyítsenek életükön. Öröm volt látni az utcán élő emberek reakcióit, mosolyát, mikor kiderült, hogy a víz helyett dollárok hullanak rájuk. Ha csak egy napig is.
loading...

Megjegyzések