Szebeni István durván helyre teszi azokat, akik nem tartják be a koronavírus miatt hozott szabályokat

A népszerű tévés a Facebook-oldalán osztotta ki, azokat, akik nem tartják be a koronavírus miatt hozott óvintézkedéseket.
Tènyleg nem értjük????AKI BETEG, MARADJON OTTHON!!!Eljövök a kisboltba,és jön apuka a kisgyerekkel, aki úgy köhög,hogy levegőt nem bír venni. Ők valami fűszerért ugrottak be. Egy másik nő meg a sorban állva szintén, de úgy, hogy a nyakát fogja, mert úgy fáj a torka. Majd megfullad, úgy köhög. Ő, kapaszkodjatok meg, nasiétt jött!!!Gyerekek, ez komoly?????Miért van ennyi ostoba, nemtörődöm ember, könyörgöm??!!Vegyük már komolyan , hogy emberek életével játszunk???Áááá.Napoleont megkérdezték, mitől tart leginkább.Azt felelte: a butaságtól.
A híradós szerint többen még mindig nem veszik komolyan a járvány veszélyeit, felelőtlenül viselkednek, pedig pont ezek azok a lépések, amivel segíteni lehet a vírus terjedését. Szebeni több bejegyzést is közzétett a Facebook-oldalán, hogy ezzel is gyakorolja a társadalmi felelősségvállalását.
Mit akartok? Kijárási tilalmat? Szükségállapotot hirdessenek?Hogy katonàk, rendőrök ellenőrizzenek? Hogy lezárják hónapokra a határokat?Lehet engem krvaanyázni, balfszúzni, hülyének nézni, nem rólam van szó!!!Nekem már nincsenek szüleim, se nagyszüleim, leszrhatnám az egészet, de nem teszem!Asztmások, allergiások, krupposok!Senki nem Titeket bánt, hogy köhögtök, hát pont Rátok a legveszélyesebb!!Segítsük az időseket, vásároljunk be nekik is.Nem érdekel, ki mennyire haragszik. És nincs kifogás, hogy nincs maszk. Akkor tekerjünk körbe a szánk elé egy sálat, bármit!Fogjuk fel, hogy megváltozott a helyzet, és rajtunk múlik, meddig tart. Nincs jobb meg bal vírus, értitek??!!Most nincs!Ez nem pánikkeltés nagyokosok, hahó, ébresztő!!!!Ideje szembenéznünk a valósággal, és tenni azokért, akiket szeretünk!Ha ennek vége, szidjanak azok, akik most ezt teszik, vállalom, de ha egyetlen lelket is megmentek a posztjaimmal, akkor már tettem valamit, és Ti is!!!Fogjunk már össze, egyszer, a rohadt életbe!!!
loading...

Megjegyzések