Tátott szájjal bámulta az anyósát, amikor meglátta, mit csinál titokban

Valóságos rémálom lett ennek a párnak az élete a férj anyukája miatt!
Természetes, hogy az anyukák kisunokát szeretnének, de ha egy pár úgy dönt, hogy ők nem akarnak gyereket, az csakis az ő dolguk. De úgy tűnik ezt nem mindenki gondolja így!
A késő húszas éveikben járó pár az anyóssal is megosztotta, hogy nem kívánnak gyermeket nemzeni, de ő ezt nem vette jó néven. Felháborodva kérte rajtuk számon, hogy miért teszik tönkre a családot, és hogy nincs joguk megszakítani a vérvonalat.
Itt azonban nem állt meg a dolog. Trükkösen felajánlotta, hogy az egyik nap ő készít mindenkinek vacsorát. Amikor csak a fia volt otthon, akkor elküldte a boltba hozzávalókért. Arra nem számított, hogy közben a feleség hazajön és rajtakapja egyedül a lakásban.
Amikor a nő benyitott a szobájukba, ott látta anyósát, ahogy gondosan egy tűvel lukakat szurkál az óvszereik végébe. A döbbenettől egy szót sem tudott szólni, csak nézték egymást egy ideig, majd az anyós kiszaladt a házból, miközben azt mondta, hogy csak a családot akarja megmenteni.
Amikor a fiú hazajött, ő is le volt sokkolva a történteken. Ezután még arra is rájöttek, hogy két héttel korábban a nő fogamzásgátlóit is megpróbálta szabotálni.
Mit lehet ilyenkor tenni, kinek van igaza? A pár önző, hogy nem vállal gyereket, vagy az anyós lépte túl a hatáskörét?
loading...

Megjegyzések